کد خبر:  11359 تاریخ انتشار: 15:10 - 1396/11/02 تعداد بازدید: 664

سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک ، هوش مصنوعی و نمایشگاه اختراعات و ابتکارات روبونیت

از سوی «دبیرخانه دائمی رباتیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل» سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک Robonit در تاریخ 16 الی 18بهمن ماه 1396 در 19 لیگ مسیریاب ویژه، مسیریاب رالی، مسیریاب دانش آموزی زیر 18 سال، مسیریاب دانش آموزی زیر 10 سال، جنگجو سنگین وزن، جنگجو سبک وزن ۲۵ کیلوگرم ، جنگجو دانش آموزی 8 کیلوگرم، جنگجو دانش آموزی 3 کیلو گرم،  پرنده دقتی و سرعتی، مین یاب دستی، زیردریایی، آتشنشان، رهیاب(حل ماز)، شناور هوشمند، هوش مصنوعی آزاد و Battlecode،فوتبالیست جونیور و همچنین نمایشگاه اختراعات و ابتکارات برگزار می گردد.
این دوره از مسابقات به صورت بین‌المللی میباشد و برای حضور در این مسابقات بیش از 15 تیم خارجی از کشورهایی همچون روسیه، آلمان، کره جنوبی، ترکیه، تایلند و مالزی  اعلام آمادگی نمودند.

ایمیل مسابقات : robonit@nit.ac.ir
کانال تلگرامی مسابقات: @RoboNIT
ادمین تلگرام دبیرخانه: @RoboNIT_Admin
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت مسابقات به آدرس www.robonit.nit.ac.ir مراجعه نمایید.

فرم دریافت نظرات شما
نام شما: نشانی پست الکترونیک شما:
نظر شما:*
سوال:* 4 + 7 =